Barion Pixel

Rólunk

Rólunk

A Zalakarosi Futrinkák 2014-ben alakult meg. Többen futottunk Zalakaroson és megkerestük egymást, hogy mi lenne, ha elindulnánk az Ultrabalaton csapatversenyen. 10-en neveztünk akkor,( akik ma is az SE aktív tagjai) és megkezdődtek a közös edzések. 2020 októberéig baráti társaság maradtunk, de már korábban is megfogalmazódott az igény, hogy csináljunk egyesületet. Minden évben igyekszünk sok közös futást, programot szervezni.

A legnagyobb versenyünk a Kis-Balaton kör futóverseny, mely szeptemberben kerül megrendezésre. Országos meghirdetésű verseny, egyre nagyobb nevezési létszámmal. Ezt a versenyt 2017 óta szervezzük mi, előtte A Zöld Gömb Egyesület szervezte éveken át. Az akkori 50 fő alatti létszám szépen kinőtte magát több száz fős, két napos rendezvénnyé.

Ezen kívül az év során több programunk is van. Januárban és februárban a Yours Trully futást szoktuk megszervezni, márciusban az Országfutáshoz csatlakozunk, augusztusban Fröccs futás, októberben Országfutás, decemberben Jótékonysági Futás a helyi Gyermekjóléti Szolgálattal együttműködve. Ezek a nagyobb rendezvények, de sok-sok jó kedvű, közös futást szoktunk szervezni a hétvégéken a környékbeli erdőbe. Szeretjük a közeli városok futóversenyeit is.

Minden évben indulunk csapatversenyeken, az Ultrabalaton és a Deseda ultrafutó versenyen csapatban, félmaratonokon és maratonokon, vannak rendszeres versenyzőink és persze vannak hobbi futóink. Van köztünk pár triatlonos is, szeretnénk ezt is népszerűsíteni. Fél távú és teljes távú Ironman versenyeken szoktak indulni.

Elnökségünk

Szabadicsné Madaras Katalin
Szabadicsné Madaras Katalin

elnök

A Zalakarosi Futrinkák elnöke vagyok, forduljatok hozzám bizalommal, ha bármilyen kérédésetek van a tagsággal, versenyeinkkel kapcsolatban.

Molnár Veronika
Molnár Veronika

elnökhelyettes

A rendezvények szervezéséért és a social média felületekért vagyok a felelős az egyesületen belül. Ha kérdésed van a Kis-Balaton Kör Futóversennyel kapcsolatban, ha támogatni szeretnél minket, vagy marketing együttműködést szeretnél, akkor keress bizalommal.

Szécsényi Szabolcs
Szécsényi Szabolcs

elnökhelyettes

A Zalakarosi Futrinkák csapatán belül én foglalkozom a pénzügyekkel és számlázással, de keress bizalommal, ha az egyesülettel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne.

Jelentkezz hozzánk tagnak!

Töltsd le a belépési nyilatkozatunkat és küldd el nekünk a zalakarosifutrinkak@gmail.com címre.

Megnézem a belépési nyilatkozatot